Bondex
Details

  Bondex lazuur bescherming 3 jaar.
  Veredelt en beschermt al uw hout tegen weersinvloeden, vocht en vlekken, zowel binnen als buiten. De extra UV-filter geeft bovendien een verhoogde bescherming tegen zonlicht. Laat het hout ademen en schilfert niet. Bladert niet af.
  Bondex lazuur bescherming 6 jaar.
  Niemand wil zijn hout vaker behandelen dan noodzakelijk. De hout lazuur bescherming 6 jaar aan het hout en laat het bovendien ademen. Jarenlang geniet u volop van de natuurlijke, warme tinten die de tekeningen van het hout accentueren.
  Bondex lazuur becherming 10 jaar.
  Bondex 10 jaar bescherming is gebaseerd op een nieuwe generatie harsen. Een formule op basis van een hoog vast stof gehalte zorgt ervoor dat er tweemaal meer product aangebracht wordt. Het bondex 10 jaar produkt bevat minder oplosmiddel waardoor schadelijke dampen zich beperken tot de helft.
  Matte bescherming tuinhout
  Verfraait en beschermt langdurig al uw hout tegen alle weersinvloeden zoals UV-stralen en vocht, zowel binnen als buiten. Bondex matte bescherming tuinhout laat het hout ademen en schilfert niet. Deze decoratieve matte afwerking accentueert de natuurlijke tekening van het hout. Ideaal voor tuinhout.
  Bondex terrashout.
  Speciaal voor uw terras in bankarai of andere houtsoorten, anti UV, anti vlekken, waterafstotend, beschermt het hout tot in de diepte, 2,5 liter = 50mē
  Bondex teakolie.
  Beschermt en behoudt de natuurlijke schoonheid van teak buiten en binnen, vlkkenwerend, waterafstotend, vermijdt vergrijzing.

Terug
 
     
     
 

De Verfkerk
Kruiningenstraat 88
2900 Schoten
Tel: 03 685 59 85
E-mail: info@deverfkerk.be

Openingsuren:
ma tot vrij van 9u tot 18u
zat van 10u tot 17u
zo gesloten

Stratenplan |proximedia-logo