Bestel en Levering

Uw producten bij u thuis geleverd.

Besteldienst

Er kan uitsluitend telefonisch worden besteld.

Bel ons: 03 685 59 85 Optie 1
Di tot en met Vrij  van 9 tot 18uur
Zaterdag van 10 tot 17uur
zondag gesloten

Onze leverdienst

Leveringen zullen doorgaans gebeuren op

Woe - Do en Vrij. tussen 9uur en 17uur.

Hoe gaan wij te werk?

1. U neemt telefonisch contact met ons op via het bovenstaande nummer. Graag vragen wij u om vooraf alle vierkante meters te noteren voor u met ons contact op neemt.

2. Wij adviseren u over de producten, prijzen, en promoties. wij geven u ook raad over wat het juiste product dat voor u van toepassing is. eveneens geven wij u ook de raad hoe het product toe te passen.

3. Wij maken voor u een factuur en of bestelbon klaar voor ophaling en of levering. en sturen deze door naar het email adres dat u ons heeft doorgegeven.

4. Indien u kiest voor bataling via overschrijving. leveren wij uit indien wij de betaling hebben ontvangen. "bij betaling via overschrijving kan hier een vertraging optreden van +-3 bankwerkdagen".

4.1. Indien u kiest voor cash betaling bij levering gaan wij direct over naar uitleveren.

4.2. Indien u kiest voor afhaling zetten wij alle producten voor u klaar. En kan u deze ophalen in het door u gekozen ophaalpunt. Deverfkerk Schoten, De verfkerk Schilde.

Leveringstarieven.

Gratis levering vanf 100€ In heel de provincie Antwerpen.

onder de 100€ vragen wij een transportkost van 25€

Let op!!!

Gemengde verven kunnen niet retour worden genomen.

• Instellingen aanpassen